Referenssit

Seuraavassa on esitetty keskeisiä referenssejämme.

HSL Live - reaaliaikainen joukkoliikenneinformaatio (Helsingin seudun liikenne)

HSL Live -palvelu kertoo joukkoliikenteen ajantasaisen tilanteen. Eri joukkoliikennevälineet, niiden sijainnit ja linjatiedot esitetään karttapohjalla.

Yksittäisen ajoneuvon kohdalta on mahdollista seurata ajoneuvon kulkua reitillä ja nähdä esimerkiksi raitiovaunujen pysäkit kartalla, vaunujen arvioidut saapumisajat pysäkeille sekä lähdöt pysäkeittäin. Palvelussa voi myös seurata tietyn linjan ajoneuvoja.

Palvelussa on ohjelmistokehittäjille tarkoitettu julkinen rajapinta, jonka avulla voi saada ajantasaista tietoa ajoneuvojen liikkeistä. Rajapinnan käyttäjätunnuksia voi anoa HSL:ltä. Samat tunnukset käyvät kaikkiin HSL:n palvelujen rajapintoihin.


Tampereen kaupungin joukkoliikenteen liikennevaloetuus- ja matkustajainformaatiojärjestelmä (Tampereen kaupunki)

Vuoden 2010 lopulla käyttöönotettu järjestelmä tuottaa joukkoliikenteen liikennevaloetuudet ja ajantasaisen matkustajainformaation Tampereen paikallisliikenteessä. Liikennevaloetuudet sekä pysäkki- ja matkustajanäytöillä esitettävä informaatio tuotetaan Mattersoft Live -ohjelmiston avulla.

Metroliikenteen tilannekuvapalvelu, Helsinki (HKL-Metroliikenne)

WLAN-paikannukseen perustuva Helsingin metroliikenteen tilannekuvapalvelu tuottaa asiakkaalle reaaliaikaista tietoa liikenteen täsmällisyydestä ja metrojunien sijainnista rataverkolla. Järjestelmä on otettu käyttöön vuonna 2012.